Dit megalomane spel is de natte droom van Donald Trump

Nieuwe Games

Nog op zoek naar een lastminutetrip? De spellen deze week bevatten avontuurlijke vakantiesuggesties. Ga golfen in een superdeluxe resort, volg een cursus stuntvliegen of verken off the beaten track de steegjes van Lissabon. Die zitten vol duister gespuis.

De meer dan twintig nieuwe golfbanen die Super Stickman Golf 3 biedt zijn de natte droom van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump. Ze zien er voortreffelijk en luxueus uit maar zijn vooral megalomaan. En net zoals het succes van Trump zijn ze ook maar moeilijk te rijmen met de werkelijkheid. Met zijn zwevende platforms en in de lucht hangende valuta heeft Super Stickman Golf 3 veel weg van Mario Golf, minus de loodgieter. De game van ontwikkelaar Noodlecake Studios is net zoals zijn twee voorgangers erg simpel te bedienen. Je bepaalt de richting van je slag door op een van de twee richtingsknoppen links onderaan te drukken. Je slaat met de slagknop rechts. Enfin, een kind kan de was doen. Alles aan Super Stickman Golf 3 straalt een kinderlijke eenvoud uit; van de 8-bit-soundtrack tot de mierzoete graphics. Het moment dat je opeens moet betalen om verder te spelen, omdat je beurten op zijn of om je stokfiguurtje beter te laten golfen, komt dan ook rauw op je dak vallen.