Zomervloggers: Tosca & Anita bij Europride

Vloggers Tosca Niterink & Anita Janssen doen deze zomer wanhopig moeite om zich te amuseren. Daartoe speuren ze gewapend met zwaar videogeschut de evenementen af. Van het Broccoli Festival tot de kofferbakverkoop in Cadzand. Van Bach Buiten in Amsterdam-Noord, de Robeco Summer nights tot het Wolfeest in Balloo.

De evenementenladder zat deze week vol met homo-dingen. Hoe kon het ook anders, want afgelopen zaterdag was de opening van de Gaypride. Overal in het land konden transgenders zaklopen in klederdracht en in Amsterdam was een optocht van homoseksuelen die een enorm gekleurd hoeslaken door de stad sleepten om te laten zien dat homo echt nog steeds door en door schoon wast bij elke temperatuur. En ook in de bonte was. Bovendien liepen er allerlei kopstukken mee uit de politiek en uit de amusementsindustrie.

Onze keus viel dus op de hoofdstad. Daar zijn we gaan filmen voor deze zomerevenementen-vlog. En o ja, we waren ook nog even op een lesbische high tea in het Vondelpark (voor schuchtere potten op leeftijd uit alle hoeken van de provincie, die ook nog eens niet gefilmd wilden worden), waar we ook moesten optreden, dus dat was twee vliegen in een homoklap. Gooi er ten slotte nog een spraakverwarring doorheen, en je hebt verdomd interessant beeldmateriaal.

Bekijk ook aflevering 1: Tosca & Anita vermaken zich in Delfsail Bekijk ook aflevering 2: Tosca & Anita zijn op de camping