voetbal

Higuain op twee na duurste speler tot nu toe: voor 90 miljoen naar Juve

Foto Kevin Jairaj

. Gonzalo Higuain vervolgt zijn loopbaan bij Juventus. De kampioen van de Italiaanse Serie A betaalt Napoli 90 miljoen euro voor de Argentijnse spits. Higuain werd afgelopen seizoen topscorer van de Italiaanse competitie met 36 doelpunten in 35 wedstrijden. De transfer maakt de Argentijn voorlopig de op twee na duurste voetballer tot nu toe. Alleen voor Gareth Bale (100 miljoen) en Cristiano Ronaldo (94 miljoen) is meer betaald. Naar verwachting verhuist Pogba deze zomer voor het recordbedrag van 120 miljoen euro van Juve naar Manchester United. Napoli ziet Arek Milik als mogelijke opvolger van Higuain. De club zou naar verluidt 35 miljoen euro willen betalen voor de Poolse spits van Ajax. (ANP)