Kijken: ouderen doen Taylor Swift - Shake it Off

Eerder deden ze al de hit Happy van Pharrell Williams na, nu spelen de 80-plussers een video van Taylor Swift na.

Je bent oud, en je wilt wat. Dat dacht een groep gepensioneerden in een verzorgingshuis in het Nieuw-Zeelandse Palmerston North. Samen met hun kinderen en kleinkinderen besloten ze een nieuwe opname te maken van de videoclip bij het nummer Shake it Off van zangeres Taylor Swift.

De gemiddelde leeftijd van de vijftig dansers is 82 jaar, en samen zijn ze ruim 4.000 jaar oud. Het kostte de ouderen een week om alle pasjes uit hun hoofd te leren en alle kleding in de video is handgemaakt door één van de bewoners. Het resultaat mag er zijn:

Het is overigens niet de eerste keer dat de ouderen zich laten zien. Eerder speelden ze ook al de wereldwijde hit Happy na van zanger Pharrell Williams, poseerden ze naakt op een kalender voor het Rode Kruis en waren ze te zien in een flashmob in een winkelcentrum.