Zomervloggers: Tosca & Anita zijn op de camping

Vloggers Tosca Niterink & Anita Janssen doen deze zomer wanhopig moeite om zich te amuseren. Daartoe speuren ze gewapend met zwaar videogeschut de evenementen af. Van het Broccoli Festival tot de kofferbakverkoop in Cadzand. Van Bach Buiten in Amsterdam-Noord, de Robeco Summer nights tot het Wolfeest in Balloo.

Om een interessant onderwerp te vinden voor ons zomervlog zijn we van de week weer uitgebreid door de evenementenladder gebuiteld.

Lieve mensen, wat wordt er deze zomer in ons landje buitensporig veel georganiseerd! Alleen al op braderiegebied. Als je wilt, kan je de hele maand van braderie naar braderie hoppen. In dorpen waar je nog nooit van gehoord hebt sloven winkeliers zich uit om dagjesmensen van heinde en ver naar hun overdekte winkelcentra te lokken. Het is moeilijk om je keus te maken. Maar eentje sprong eruit: een braderie in Franse stijl… gesponsord door La Vache qui rit.

De parkeerplaats voor de Jumbo was omgetoverd in een ‘Montmartreplein’ waar de plaatselijke tekenclub verkleed als Franse artiesten (tussen de geparkeerde auto’s denk ik) met schildersezels en verf voor de juiste sfeer zorgden. Bij de Hema (beloofde men) had het personeel een stokbrood op het hoofd en een alpinopet onder de arm.

Helaas, het was weer helemaal in Groningen. Daar waren we vorige week al geweest en om nou andermaal over die gasbel te rijden…

Gelukkig was er in de Bijlmer ‘buurtkamperen’ met een mobiel sauna-steunpunt. En in het Westelijk Havengebied een ‘stadsnomadencamping’. We hebben er een leuk filmpje van gemaakt!

Bekijk ook aflevering 1: Tosca & Anita vermaken zich in Delfsail