In beeld

Dit zijn de winnaars van de NRC-Kamera Express fotowedstrijd van juni

Het hele jaar door organiseert NRC een fotowedstrijd. Lezers kunnen foto’s insturen rond een thema. In juni was dat 'Naakt'. De vakjurypijs gaat naar de inzending 'My empty bed' van Hannah Jacques. De jury: “Deze foto doet denken aan polaroidsfeer van vroeger, als een platenhoes van Andy Warhol. Ze is anoniem door ontbreken van ogen maar toch heel aanraakbaar. Heel puur.”. De publieksprijs is gewonnen door Merijn Soeters. Alle favorieten van de vakjury zien? We zetten hieronder de top-10 op een rij. Meer foto's bekijken of zelf inzenden kan op foto.nrc.nl. Het thema van de maand juni is 'Straatleven'.
De winnaar: My empty bed Hannah Jacques
2. Room 174 Vianen Wim Buys
3. Skye Varuna Gust Flik
4. Incognito Eddy Stoens
5. Zonder titel Marijn
6. Anoniem Roberto Bogers
7. Swan Anita de Rover
8. Zonder titel Betty M. Alink
9. Hidden Petrus Roth
10. Girls need bodyguards Jasper Suyk
De publieksprijswinnaar: Roeiers dragen hun boot. Merijn Soeters