Dit spel doet denken aan Pokémon Go

De nieuwste game uit de stal van televisiezender Cartoon Network is wederom een voltreffer. Net zoals het dit voorjaar uitgekomen Flipped Out – The Powerpuff Girls vangt Teeny Titans – Teen Titans Go! perfect de sfeer van het bronmateriaal. In het spel bestuur je een van de leden van het superheldenteam dat bestaat uit de hulpjes van volwassen helden als Batman. De gameplay is een kopie van de uiterst populaire mobiele app Pokémon Go: je vecht tegen andere verzamelaars met jouw aangeschafte superhelden of schurken. Die kan je opwaarderen en sterker maken. De mierzoete blokkerige graphics doen denken aan de gloriedagen van Pokémon Stadium op het Nintendo 64-spelconsole aan het begin van de eeuw. De kinderlijke humor – met een scherp volwassen randje – van kleine helden als Robin en Beastboy doet denken aan de andere fantastische kloon van de populaire Japanse franchise, Rick & Morty Pocket Mortys. Teeny Titans is een lust voor het oog, ook voor mensen die niet houden van superhelden maar wel van goede games.