De grappigste tekst wint

None

We gaan een spel doen. Kijk naar de meme van het evil grijnzende meisje dat voor een brandend huis staat, ook wel bekend als ‘disaster girl’. Wie ooit wel eens op internet heeft gezeten moet haar voorbij hebben zien komen.

Welke van deze drie opties voor tekst vind je het grappigste erbij passen? ‘Next time, just buy the cookies’; ‘Nobody makes me eat broccoli’ of ‘Hydrogen and Chlorine? Seems legit’. Als je hier lol in hebt, vind je het nieuwe kaartspel dat op crowdfundingsite Kickstarter staat ook grappig. Met ‘What Do You Meme’ combineer je bekende memes van internet met grappige teksten. Supersimpel te spelen: iedereen krijgt zeven kaarten met daarop grappige teksten. Elke speelbeurt wordt er een meme omgedraaid waarbij je een van je kaarten uitzoekt. De grappigste wint, en de winnaar mag de volgende beurt de jury zijn.

Kan je dit ook spelen zonder een kaartspel en gewoon achter internet? Waarschijnlijk. Heb je hier alcohol bij nodig? Waarschijnlijk ook.

    • Charlotte van ’t Wout