Alicia Vikander én Emma Stone spelen Agatha Christie

None

Alicia Vikander en Emma Stone zullen beiden te zien zijn als misdaadschrijfster Agatha Christie in concurrende biopics. Dat meldt vakblad The Hollywood Reporter. Vikander (Oscar voor The Danish Girl) gaat spelen in een film die zich zal concentreren op Christie als jonge vrouw die geen genoegen wil nemen met een traditionele rol als huisvrouw en moeder. Emma Stone (Oscarnominatie voor Birdman) zal Christie spelen in een film over haar roemruchte verdwijning in 1926, toen de schrijfster elf dagen lang spoorloos was verdwenen. De film met Vikander is in ontwikkeling bij Sony, de film van Stone zal worden geproduceerd door Paramount. Voor die tijd zal er al een nieuwe versie van Murder on the Orient Express in de bioscoop te zien zijn met Angelina Jolie.