Wunderbaum, dat is denkkracht, humor, engagement, en een frisse houtje-touwtje-theatermaakmentaliteit die hoge ogen gooit tot ver over de grens.

53 (50)

Wunderbaum

Theater

Wunderbaum

Wunderbaum, dat is denkkracht, humor, engagement, en een frisse houtje-touwtje-theatermaakmentaliteit die hoge ogen gooit tot ver over de grens. Het charismatische Rotterdamse acteurscollectief speelt in België, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Duitsland, Brazilië en de Verenigde Staten.

In 2015 rondden ze het project The New Forest af, met theatrale voorstellen voor een nieuw soort samenleving. Bij de Münchner Kammerspiele had klimaatstuk Unser Dorf soll schöner werden succes. Het belooft alvast veel dat ze dit jaar een film maakten op IFFR, eregast waren op het Holland Festival, en prominent aan boord zullen zijn van de Europese theatertrein Europe Endless Express.