Een nieuwkomer voor de meesten, de 21-jarige Oliver Heldens, een Nederlands dj en muziekproducent, thuis in de genres deephouse en electrohouse.

98 (-)

Oliver Heldens

Dance

Oliver Heldens

Een nieuwkomer voor de meesten, de 21-jarige Oliver Heldens. Maar deze Nederlands dj en muziekproducent, thuis in de genres deephouse en electrohouse, onthulde halverwege 2015 dat hij schuilt achter het alias HI-LO (omgekeerd Oli H, wat duidt op Oliver Heldens), waarmee hij ook zijn eigen platenlabel Heldeep Records lanceerde.

In december 2015 kwam zijn eerste EP uit, met in totaal vier nummers van onbekende houseproducers. Wekelijks laat hij zich horen op de podcast Heldeep Radio. Heldens draaide op 200 shows – waaronder op Ultra Miami, EDC Las Vegas en een uitverkochte tournee door het Verenigd Koninkrijk.