Nu vooral bekend als minnaar van drakenmoeder Daenerys in tv-serie Game of Thrones, maar behalve toyboy in dameswandelhit Wild speelde Michiel Huisman (34) in 2015 zijn eerste ‘romantic lead’ tegenover Blake Lively in de redelijk succesvolle romkom The Age of Adeline.

46 (57)

Michiel Huisman

Film en Televisie

Michiel Huisman

Nu vooral bekend als minnaar van drakenmoeder Daenerys in tv-serie Game of Thrones, maar behalve toyboy in dameswandelhit Wild speelde Michiel Huisman (34) in 2015 zijn eerste ‘romantic lead’ tegenover Blake Lively in de redelijk succesvolle romkom The Age of Adeline.

Als creep in de sterke horror-indie The Invitation maakte hij indruk. In Hollywood is de hardwerkende acteur nu groot in kleine films en klein in grote films. Maar wie weet hoe groot 2.22 wordt, of The American Dream, of loopgravenromance The Ottoman Lieutenant, films met Huisman in hoofdrollen.