Zijn filmpjes op YouTube krijgen miljoenen views. Meisjes vallen onder zijn neus flauw. En als de 20-jarige Martin Garrix iets te enthousiast online een selfie plaatst waarop ook zijn hotel staat, wachten tweehonderd fans onder zijn raam.

17 (43)

Martin Garrix

Dance

Martin Garrix

Zijn filmpjes op YouTube krijgen miljoenen views. Meisjes vallen onder zijn neus flauw. En als de 20-jarige Martin Garrix iets te enthousiast online een selfie plaatst waarop ook zijn hotel staat, wachten tweehonderd fans onder zijn raam.

Garrix is dé dj-ster van dit moment, die derde staat in de populariteitspoll van de DJ Mag Top 100. En dat is aan zijn miljoenen volgers op de sociale media accounts te zien. Maar wat wil je als je regelmatig kiekjes met je nieuwe beste vriend Justin Bieber plaatst? Maar ook, hoe 130.000 mensen stonden voor zijn podium op het Sziget-festival in Boedapest. Dat is groots. De protegé van dj Tiësto bracht zijn dance op 92 buitenlandse shows, voornamelijk in Europa.