House- en electro-dj Hardwell kan in zijn muziek de energie met melodieuze synthesizers en slim geplaatste ‘stops’ opvoeren naar euforische uitspattingen.

24 (20)

Hardwell

Dance

Hardwellk

House- en electro-dj Hardwell kan in zijn muziek de energie met melodieuze synthesizers en slim geplaatste ‘stops’ opvoeren naar euforische uitspattingen. In de dit jaar verschenen documentaire Living the Dream zien we de 28-jarige Robbert van de Corput uit Breda binnen drie jaar op alle megafeesten draaien waar hij van droomde: Ultra Miami, EDC in Las Vegas, TomorrowWorld in Georgia. 2015 was weer een jaar vol hoogtepunten met zijn album United We Are, een wereldtournee die aftrapte in de Ziggo Dome, vijf awards bij de International Dance Music Awards (IDMAs) en een hittrack met Armin van Buuren: ‘Off the Hook’.