Trance is euforie. Een viering zonder woorden. Niet uit te leggen volgens Armin van Buuren (39). Wel goed te voelen. Met zijn teams reist de deejay en producer de wereld rond. Grote shows, radioshows vanaf diverse locaties. Amerika ligt aan de voeten van de toonaangevende, zogenoemde ‘Dutch dance’ van Van Buuren.<

21 (86)

Armin van Buuren

Dance

Armin van Buuren

Trance is euforie. Een viering zonder woorden. Niet uit te leggen volgens Armin van Buuren (39). Wel goed te voelen. Met zijn teams reist de deejay en producer de wereld rond. Grote shows, radioshows vanaf diverse locaties. Amerika ligt aan de voeten van de toonaangevende, zogenoemde ‘Dutch dance’ van Van Buuren.

Dat levert open deuren op voor samenwerkingen met bekende artiesten. Dit jaar bracht Van Buuren zijn zesde studioalbum Embrace op zijn label Armada. En hij pikte op de International Dance Music Award prijzen voor beste trancenummer (‘Another you’) en beste trance-dj mee.