Loes Luca stopt noodgedwongen met ‘In de ban van Broadway’

Wegens ziekte heeft Loes Luca haar veelgeprezen hoofdrol neergelegd.

Loes Luca tijdens de perspresentatie van de nieuwe zomerproductie van DeLaMar In de ban van Broadway.
Loes Luca tijdens de perspresentatie van de nieuwe zomerproductie van DeLaMar In de ban van Broadway. Koen van Weel/ ANP

De actrice Loes Luca heeft wegens ziekte haar veelgeprezen hoofdrol in de zomermusical In de ban van Broadway neergelegd. Ze wordt vanaf woensdag 15 juni vervangen door Ellen Pieters. De voorstelling ging op 4 juni in première in theater DeLaMar in Amsterdam en wordt daar doorgespeeld tot en met 31 juli. Pieters kon al worden ingewerkt omdat Luca vóór de première al te kampen had met gezondheidsklachten. Ellen Pieters werd drie keer genomineerd voor een Musical Award en speelt komend najaar de rol van Jasperina de Jong in een theatershow over de cabaretdiva’s Conny Stuart, Adèle Bloemendaal en Jasperina de Jong.

    • Een onzer medewerkers