Media

NRC Q verandert

Sinds twee jaar publiceren we op NRC Q elke dag relevante stukken over de zakenwereld, carrière, tech, media en het combineren van werk en privé. Dit blijven we doen, zij het niet langer onder de naam NRC Q. Per 1 juni aanstaande gaan we namelijk op in NRC.

Waarom?
Toen we NRC Q oprichtten, wilden we een zakelijke nieuwssite maken voor ambitieuze, jonge lezers die zich interesseren voor het bedrijfsleven, tech en carrière. Een plek ook waar we vrij konden experimenteren met digitale journalistiek, nieuwe vertelvormen en een ritme dat aansloot op (online) leesgedrag en mobiel gebruik. Al die zaken zijn het stadium van experiment sterk ontgroeid. Ze vormen nu de kern van de nieuwe NRC-website die we in oktober lanceerden. De laatste logische stap is om ook de inhoud van NRC Q helemaal op te laten gaan in NRC.

Kan ik nu nog wel dezelfde stukken vinden?
Ja. We blijven dezelfde scherpe stukken schrijven over dezelfde onderwerpen, in dezelfde vernieuwende vormen. Maar dan onder de noemers Economie, Carrière, Tech & Media en Lifestyle. nrc.nl/nrcq blijft bestaan, maar wordt niet meer geactualiseerd. Al onze oude stukken blijven vindbaar.

Wat gebeurt er met de nieuwsbrief en andere sociale kanalen?
De nieuwsbrief van NRC Q wordt een nieuwe nieuwsbrief met dezelfde onderwerpen: NRC Slim Leven, een wekelijkse nieuwsbrief voor ambitieuze mensen. Elke maandagochtend alles wat je moet weten om je week thuis én op je werk slimmer, gelukkiger en efficiënter te beginnen. Met nieuws, praktische tips en aanbevelingen over carrière, geld, gezondheid, de nieuwste technologieën en de beste plekken om te zijn. Stukken waar je meteen wat aan hebt. Ook elke dag te volgen op Facebook en Twitter.

Ondertussen blijven we elke dag gewoon wakker voor de wekker. In de nieuwsbrief NRC Vandaag praten onze correspondenten je nog steeds elke dag bij over het laatste nieuws uit de nacht, en vertellen we je wat er vandaag gebeurt en wat je moet lezen, zodat je in een keer op de hoogte bent. Schrijf je hier in als je onze nieuwsbrieven nog niet ontvangt.

Ook via WhatsApp blijf je updates van ons ontvangen onder de noemer NRC. Als je ons al volgt hoef je niks te doen, als je dat nog niet deed: snel doen.

En mijn abonnement?
Een abonnement op NRC Q is voortaan een abonnement op álles van NRC, de prijs en inloggegevens blijven gelijk. Toch opzeggen? Dat mag.