Recensie

Recensie Uit eten

Potige holbewoners

Dinosaurussen die hun eieren moeten beschermen tegen potige holbewoners. Het klinkt als een game die hevig geïnspireerd is door The Flintstones en Angry Birds. Zeker als je je bedenkt dat vogels afstammen van deze gigantische reptielen. Toch levert dit recept van ontwikkelaar Game Alliance voor Dino Bash – Dinos v Cavemen een weinig opvallende en uitdagende game op. De cartoonachtige hoge resolutie graphics zijn niet slecht maar wel heel erg saai. En dat is dodelijk voor een repetitief torenverdedigingsspel. In Dino Bash – Dinos v Cavemen bescherm je een ei aan de linkerkant van het scherm van holbewoners die van rechts komen aangesukkeld. Dat doe je door allerlei soorten stenen op hun hoofd te laten vallen met vliegende dino’s (door het bijbehorende icoon uit de rechterhoek op het doelwit te slepen) of door kleine beesten, zoals die enge gifspuwende dino uit Jurassic Park, op de neanderthalers af te sturen (door grondstoffen te gebruiken en op het icoon links te tikken). Het saaie Dino Bash – Dinos v Cavemen moet je lekker laten verstoffen tussen de fossielen.