NBA: Toronto trekt stand gelijk tegen Cleveland

Toronto Raptors heeft de stand in de finale van de Eastern Conference in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA weer gelijk getrokken. De Canadese ploeg won de vierde confrontatie met Cleveland Cavaliers maandag thuis met 105-99. Dat betekende voor de Cavaliers de tweede nederlaag op rij, nadat LeBron James en zijn ploeggenoten daarvoor tien duels achter elkaar hadden gewonnen in de play-offs. De ‘Cavs’ waren de finale om de Eastern Conference tegen de Raptors begonnen met twee thuisoverwinningen maar in Canada ging het twee keer mis. Daardoor ligt de strijd in de best-of-sevenserie weer open (2-2). Woensdag is het vijfde duel, dan weer in Cleveland. Mogelijke tegenstander in de NBA-finale is Oklahoma City Thunder of titelverdediger Golden State Warriors. (ANP)