Weer

Er wordt met een zuidelijke wind vrij warme lucht aangevoerd. Er komt echter al snel weer koele lucht achteraan. Toch lijkt de temperatuur na een kortstondige dip in de loop van de volgende week alweer op te lopen.

Zaterdag wordt het 20 tot 24 graden. Er zijn wolkenvelden, maar ook zonnige perioden. De zuidenwind waait matig, veelal kracht 4. In de avond neemt de wind iets af en blijft het nog lang aangenaam buiten. In de nacht wordt het vervolgens niet veel kouder dan een graad of 14.

Zondagochtend trekken buien over het land, maar in de middag is er weer wat ruimte voor de zon. Een lokale bui is overigens ook dan nog mogelijk. Het wordt 16 tot 18 graden.

Maandag valt nog een enkele bui en is het een graad of 16. De dagen erna blijft een enkel buitje mogelijk, maar de zon laat zich ook geregeld zien. In de loop van de week komt de temperatuur weer op 20 graden of meer uit waardoor het zelfs iets te warm is voor de tijd van het jaar.