Nieuwe weekendbijlage en nieuwe columnist bij De Telegraaf

Dagblad De Telegraaf heeft per 21 mei een nieuwe weekendbijlage en vanaf augustus een nieuwe columnist. Jordi Cruijff, zoon van de op 24 maart overleden voetballegende Johan Cruijff, zal de wekelijkse column van zijn vader overnemen. Johan Cruijff schreef ruim veertig jaar iedere week een column over voetbal in de sportbijlage TELESPORT, die dagelijks bij de krant zit. In zijn introductiecolumn die dinsdag verscheen zegt hij zich te beseffen dat hij zijn vader niet kan vervangen, maar de column toch te schrijven omdat hij de zoon van Johan Cruijff is. Jordi Cruijff heeft zelf bij FC Barcelona en Manchester United gevoetbald en werkt nu als algemeen manager bij de Israëlische voetbalclub Maccabi Tel Aviv. Hij begint officieel per 1 augustus met zijn column.

Daarnaast heeft De Telegraaf vanaf dit weekend een nieuw lifestylemagazine, genaamd VRIJ. De wekelijkse bijlage is hoofdzakelijk gericht op wonen, reizen en mobiliteit (auto’s, motoren en ander vervoer) en de thema’s gezond eten, technologie en koken. Het magazine zal iedere week bij de weekendkrant zitten. VRIJ is niet de enige bijlage in het weekend. Ook Vrouw, dat zich zoals de naam doet vermoeden louter op vrouwen richt, zit ieder weekend als bijlage bij de krant. Het bedrijf zegt zich met VRIJ te richten op dertigplussers. De Telegraaf is onderdeel van mediabedrijf Telegraaf Media Groep (TMG). (NRC)