Kostbaar verlies voor Manchester United

Manchester United heeft dinsdagavond een dure nederlaag geleden in de Premier League, bij West Ham United (3-2). De ploeg van trainer Louis van Gaal blijft daardoor vijfde en moet hopen dat stadgenoot Manchester City in de laatste speelronde verliest bij Swansea City. De vierde plaats geeft recht op een ticket voor de voorronde van de Champions League. Het duel begon drie kwartier later dan gepland omdat de spelersbus van Manchester United werd belaagd door fans van de thuisclub. De bus werd bekogeld met flessen en raakte beschadigd. Het duel betekende ook het afscheid van West Ham United van Upton Park, het monumentale stadion dat 112 jaar diende als thuishaven van de club. West Ham United speelt vanaf volgend seizoen in het Olympisch Stadion van Londen. (ANP)