Politie vindt twee lichamen in café Istanbul in Nijmegen

In een café in de Nijmeegse buurt Malvert zijn maandag twee lichamen gevonden, zo heeft de politie bekendgemaakt. Details over de identiteit van de doden of de toedracht van hun dood zijn nog niet bekend. De politie is nog bezig met onderzoek, maar gaat uit van een misdrijf. De politie vond het eerste lichaam na een tip van een voorbijganger. Enige tijd later vonden rechercheurs van het team Forensische Opsporing een tweede lichaam. De omgeving van het café is afgezet. Bij de linten ontstond enige onrust onder mensen die de doden vrezen te kennen. Volgens een woordvoerder van de politie komen bij het café, genaamd Istanbul, veel mensen met een Turkse achtergrond. Getuigen worden opgeroepen zich, al dan niet anoniem, te melden. (NRC)