Aanhouding na dood 22-jarige man Almelo

Een 22-jarige amateurvoetballer overleed op zaterdag nadat hij in de kantine onwel was geworden.

De politie bij de velden van voetbalclub Oranje Nassau uit Almelo. Zaterdagmiddag overleed hier een 22-jarige man. De doodsoorzaak is nog onbekend.
De politie bij de velden van voetbalclub Oranje Nassau uit Almelo. Zaterdagmiddag overleed hier een 22-jarige man. De doodsoorzaak is nog onbekend. Foto ANP/Ginopress

De politie in Almelo heeft een verdachte aangehouden in verband met de dood van een 22-jarige amateurvoetballer. Deze Almeloër overleed zaterdagmiddag bij voetbalvereniging Oranje Nassau, nadat hij onwel was geworden bij de kantine. De man werd op de voetbalclub gereanimeerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overleed.

De verdachte is een 23-jarige man uit Almelo.

Doodsoorzaak nog onduidelijk

In eerste instantie liet de politie weten dat de man een klap op zijn hoofd had gekregen voordat hij overleed, maar een dag later laat de politie weten dat het nog niet duidelijk is wat er precies is gebeurd. Verder onderzoek en sectie op het lichaam van de overleden man moet uitwijzen wat de doodsoorzaak is.

Getuigen worden gehoord, voor hen is ook slachtofferhulp ingeschakeld. Op dit moment kijkt de politie naar de rol van eventuele betrokkenen.