Presidential Podcast #5: Trump en Clinton hard op weg naar de finale confrontatie

In dit vijfde deel van de Presidential Podcast van NRC en de VPRO ontleden correspondent Guus Valk en Chris Kijne de kansen die de tegenstanders van Clinton en Trump nog over hebben.

vpro-nrc-the-presidential-podcast-2-1

En weer hebben de frontrunners Trump en Clinton een aantal vlinders op kunnen spelden: Trump won alle vijf de staten die op dinsdag 26 april naar de stembus gingen, Clinton won er vier. Aan Democratische kant is het paadje van Bernie Sanders naar de kandidatuurnu wel definitief versperd en hij lijkt dat ook min of meer toe te geven. Aan de Republikeinse kant blijft het spannend, maar door de grote overwinningen van Trump misschien iets minder spannend dan sommigen zouden willen. Luister naar NRC-correspondent Guus Valk en VPRO-presentator Chris Kijne in deel vijf van de Presidential Podcast.


Beluister hieronder de eerdere afleveringen, of neem hier een abonnement via iTunes of Stitcher.

    • een onzer redacteuren