Nooit meer koukleumen op de camping

None

Tijdens een kampeertrip heb je al genoeg comfort te ontberen. Je moet op de grond slapen, kunt niet elke dag douchen, hebt overal beestjes kruipen. Maar één ding hoort er niet bij: het koud hebben. Tenminste, dat vinden de makers van de verwarmde slaapzak van Ravean. Ze maakten daarom een slaapzak met warmte-elementen op batterijen, die je voeten en je borstkas warm houden. Je kunt de slaapzak op drie verschillende standen zetten. De batterij, die je handig eruit kan halen, moet je na twaalf uur weer opladen. En nog een pluspunt: je kunt tijdens het slapen je smartphone opladen aan de usb-lader van de batterij. De slaapzak is van waterafstotend polyester gemaakt. Is dit precies waar je altijd al op zat te wachten? Ze hebben ook een kruising tussen een jas en een slaapzak gemaakt – dus eigenlijk een slaapzak met mouwen en een capuchon – zodat je ‘m nooit meer uit hoeft te doen. Dan is de capuchon ook nog eens verwarmd.

    • Charlotte van ’t Wout