Danny zoekt problemen NPO 3, 21.55-22.30u.

Na een jaartje bij de Evangelische Omroep maakt Danny Ghosen, die bekend werd waar als brutale verslaggever van PowNed, de overstap naar de NTR. Daar gaat hij de komende tijd meerdere programma’s maken, waarvan de zevendelige reportageserie Danny zoekt problemen de eerste is. Het format is op maat gemaakt voor de presentator die pittige confrontaties in zijn tv-werk niet vaak uit de weg gaat (ook hier reageert niet iedereen even ontspannen op de camera).

Ghosen gaat naar Nederlandse probleemwijken in Nederland om te kijken wat er leeft. Hij brengt een week door in de wijk om een beeld te krijgen van de problematiek. Dat gaat van drugsoverlast (Glanerbrug, Vroomshoop) tot spanningen rondom vluchtelingen (Utrecht, Oss). De serie is gemaakt voor jongerenzender NPO 3, dus hij gaat vooral op pad met jonge buurtbewoners. De eerste aflevering gaat over het Overijsselse Twenterand. De gemeente telt volgens onderzoek honderden jonge drugsgebruikers, vooral van GHB en speed. Ghosen gaat verhaal halen bij gebruikers, ouders en dealers.