De actie zit vooral in lange lappen tekst

None

Talisman: The Horus Heresy is een nieuwe toevoeging aan de digitale franchise van het Warhammer 40K bordspel. Maar verwacht niet dat deze game toegankelijker is voor het grote publiek omdat het op een mobiel apparaat gespeeld kan worden. Wie Warhammer 40K niet kent en toch Talisman: The Horus Heresy wil doorgronden en waarderen, moet geduld hebben. Heel veel geduld. En je moet je willen verdiepen in een futuristische wereld waar een fascistisch en sadistisch mensenrijk vecht voor zijn voortbestaan in het universum. Wat neerkomt op zaken die verdacht veel lijken op genocide en misdaden tegen de menselijkheid – maar dan tegen buitenaardse wezens. En dan zijn deze ruimtemariniers nog de ‘good guys’. Talisman: The Horus Heresy is een echte role-playing-game. Om beurten gooien jij, de computer of een andere speler (op hetzelfde apparaat) met een dobbelsteen om het rechthoekige speelveld te verkennen. De actie wordt weergegeven in plaatjes en vooral in lange lappen tekst. Talisman: The Horus Heresy bewijst wederom dat Warhammer vooral bedoeld is voor een geduldig nichepubliek.