In beeld

Dit zijn de winnaars van de NRC-Kamera Express fotowedstrijd van maart

Ook in 2016 organiseert NRC weer het gehele jaar door een fotowedstrijd. Lezers kunnen foto’s insturen rond een thema. In maart was dat 'Vervoer'. De vakjurypijs gaat naar de inzending 'Lijn 26 laatste rit naar IJburg' van Anda Broek. “De foto geeft heel goed het gevoel van een alledaagse tramrit weer”, zei jurylid Sacha de Boer. “Ik voel de warmte en ruik de natte hond. De reizigers zijn allemaal verzonken in hun eigen wereldje.” De publieksprijs is gewonnen door Rogier Reker. Alle favorieten van de vakjury zien? We zetten hieronder de top-10 op een rij. Meer foto's bekijken of zelf inzenden kan op foto.nrc.nl. Het thema van de maand april is 'Architectuur'.
De winnaar: Lijn 26 laatste rit naar IJburg Anda Broek
2. Drive yourself! Linda Hutten
3. Zonder titel Arjan de Rooy
4. De lange rit naar huis Nicole Es
5. Wat rest Saskia Jans
6. Autoramen Arnold Hoogendorp
7. Zonder herder René Leijssen
8. Strandtenten opbouwen Scheveningen Marco Pronk
9. Dobberen op het water René Leijssen
10. Motorrijder Victor Schiferli
Publieksprijswinnaar Rogier Reker - Cabine Boeing 787 Dreamliner Rogier Reker