Brian May van Queen valt Sacha Baron Cohen af

None

De fittie tussen Sacha Baron Cohen (Borat) en Queen gaat voort. In juni 2013 maakte de Britse komiek, wiens loopbaan na het floppen van de film Grimsby in zwaar weer verkeert, bekend niet langer de aan aids overleden zanger Freddy Mercury te spelen. Omdat de bandleden van Queen zijn hedonistische excessen wilden afzwakken, lichtte Baron Cohen onlangs toe, en Mercury halverwege wilde laten sterven, waarna de film verder over hun rouwverwerking moest gaan. Gitarist Brian May van Queen ziet het anders, liet hij dit weekeind weten. „Sacha werd een hufter. We hadden lol toen we ideeën uitwisselden, daarna heeft hij leugens verspreid.” Queen hoopt nu acteur Ben Whishaw voor de rol te strikken, de nieuwe Q van James Bond. „Een echte acteur”, aldus May.