All Saints rekent af met Liam Gallagher

None

Vrijdag bracht het Britse vrouwenkwartet All Saints een nieuw album uit, Red Flag, hun eerste sinds 2006. Als single verscheen ‘One Strike’, een gedragen nummer met de typisch lijzige koorzang waarmee All Saints zich onderscheidt van de kinderlijke energie van andere vrouwengroepen. In ‘One Strike’ rekent het viertal af met de ex-echtgenoot van zangeres Nicole Appleton. Appleton was getrouwd, en kreeg een zoon met Liam Gallagher, vroeger zanger van Oasis. Tot 2013, toen ontdekte Appleton dat Gallagher in New York ook een vrouw en kind had. Geschreven door mede-lid Shaznay Lewis op elegant discoritme, leven de zangeressen zich in alsof het hun aller echtgenoot was die ‘giftige leugens’ sprak (‘your poisoned tongue’) en hun aller huwelijk dat in vlammen op ging (‘my world lights up a fire’).

    • Hester Carvalho