Bewoners gewaarschuwd voor isolatiemateriaal na brand in Goes

Door een grote brand zondagochtend in een bedrijfspand in Goes is verbrand isolatiemateriaal vrijgekomen dat in Goes-Noord is neergedwarreld. Volgens de brandweer gaat het niet om asbest, maar moet het publiek wel voorzichtig omgaan met het glaswolachtige spul. De gemeente heeft zondag in een brief naar bewoners geschreven dat het spul niet met blote handen mag worden opgeraapt. Wie een moestuin heeft wordt geadviseerd groente en fruit dat is bedekt met isolatiemateriaal weg te gooien. In sportpark ‘t Schenge zijn alle wedstrijden afgelast. Openbare speelterreinen in de buurt zijn afgesloten. De gemeente is aan het schoonmaken, en verwacht ook maandag hiervoor nog nodig te hebben. Het bedrijf in landbouwvoertuigen brandde volledig uit. (ANP)