Correcties & aanvullingen

Walvissen

In de graphic bij Acht soorten walvissen op zoek naar haring (4 maart, pagina 28) zijn de namen van potvis en Noordse vinvis verwisseld, evenals die van griend en dwergvinvis.

Beursnotering

In het bericht ABN Amro krijgt oude plek in AEX-index terug (10 maart, pagina 22) staat dat de bank vorig jaar werd ingedeeld in de index voor middelgrote bedrijven. Dat is onjuist. ABN Amro werd bij de beursgang in november niet opgenomen in een index.

Fotograaf

Bij de rubriek Spitsuur (26 maart, katern Twee pagina 12-13) staat dat de foto’s zijn genomen door Christian van der Kooy. Dat moet Chris Keulen zijn.

Milosevic

In het artikel Succes door vangst van grote vissen (31 maart, pagina 18) staat dat Milosevic in 2011 werd overgedragen aan het Joegoslavië-tribunaal. Dat moet zijn 2001.

NOS

In een inzetje bij het stuk Rutte wil niet op ‘nee’ vooruitlopen (2 april, pagina 8) staat dat de NOS geen tussenstanden over de opkomst van het referendum publiceert. De NOS laat dit keer alleen zelf geen onderzoek naar de opkomst doen, maar publiceert wel over ander opkomstonderzoek.