The Presidential Podcast #3: zo ziet Donald Trump de wereld

In dit derde deel van de Presidential Podcast van NRC en de VPRO gaan correspondent Guus Valk en Chris Kijne op zoek naar hoe Donald Trump naar de buitenwereld kijkt.

vpro-nrc-the-presidential-podcast-2-1
De Amerikaanse verkiezingskaravaan trekt hotsebotsend verder. Soms valt er iemand van de wagen, zoals Corey Lewandowski, Donald Trumps campagneleider, inmiddels aangeklaagd voor mishandeling van een verslaggeefster. Het lijkt The Donald niet te deren. Of hij ook wegkomt met zijn woeste opvattingen op buitenlands politiek gebied, zoals het meest recente idee dat Japan en Zuid-Korea zich maar lekker zélf moeten beschermen tegen Noord-Korea, desnoods met kernwapens, is een spannender vraag. In Azië worden ze er niet blij van. Reden voor Guus Valk en Chris Kijne om zich in de derde aflevering van The Presidential Podcast te verdiepen in het buitenlandpolitieke aspect van de campagne.


Beluister hieronder de eerdere afleveringen, of neem hier een abonnement via iTunes of Stitcher.

    • Guus Valk
    • Chris Kijne