Barcelona tegen Atlético Madrid in kwartfinale Champions League

FC Barcelona moet het in de kwartfinales van de Champions League opnemen tegen Atlético Madrid, dat eerder deze week PSV uitschakelde. De twee Spaanse topclubs strijden in eigen land nog om de titel in de competitie, al lijken de Catalanen zonder al te veel problemen af te stevenen op een nieuw kampioenschap. De ploeg van coach Luis Enrique mag bovendien nog hopen op de triple: Champions League, Spaanse beker en het landskampioenschap. De andere duels in de kwartfinale van de Champions League zijn Bayern München - Benfica, Paris Saint-Germain - Manchester City en VfL Wolfsburg - Real Madrid. Op 5 april spelen Bayern en Barcelona thuis, op 6 april openen Wolfsburg en PSG in eigen stadion. De week daarna zijn de rollen omgedraaid. In de Europa League treft trainer Jürgen Klopp met Liverpool in de kwartfinale zijn oude club Borussia Dortmund. Het eerste duel is in Duitsland. (ANP)