United uitgeschakeld door Liverpool

Manchester United is in de achtste finale van de Europa League uitgeschakeld door Liverpool. De eerste wedstrijd verloor de ploeg van Van Gaal met 2-0 en donderdag bleef United op 1-1 steken. Door een benutte strafschop van Anthony Martial kwam United op 1-0, maar nog voor rust maakte Philippe Coutinho met een mooi stiftje 1-1. United, met Daley Blind in de basis en Memphis Depay op de bank, moest daardoor drie keer scoren om door te gaan, maar Liverpool bleef eenvoudig overeind. Van Gaal maakt nu nog kans op één prijs, de FA Cup. Daarin is West Ham United de tegenstander in de kwartfinale. Ook Fenerbahce, met Robin van Persie in de basis, werd uitgeschakeld. Sporting Braga was met 4-1 te sterk. Fenerbahce kreeg drie rode kaarten en eindigde de wedstrijd met acht man. (NRC)