Barcelona moeiteloos naar laatste acht

Barcelona heeft zich woensdagavond probleemloos geplaatst bij de laatste acht in de Champions League. De titelverdediger won in het eigen Camp Nou met 3-1 van Arsenal, dankzij fraaie doelpunten van de voltallige voorhoede: Neymar, Luís Suárez en Lionel Messi. Mohammed Elneny scoorde voor Arsenal. Barça had het uitduel al met 2-0 gewonnen. Het duel tussen Bayern München en Juventus was nog niet afgelopen toen deze krant naar de drukker moest: Na de reguliere speeltijd was de stand tussen beide ploegen 2-2, Bayern scoorde in de 90ste minuut de gelijkmaker. Die eindstand stond na de eerste wedstrijd ook op het bord. Manchester City, Atlético Madrid, Benfica, Real Madrid, Paris Saint-Germain en VfL Wolfsburg waren al geplaatst voor de kwartfinales. (NRC)