De inhoudsloze Kendall & Kylie game verdient nul aandacht

Wat verwacht je van een spel over de jongste telgen van de familie Kardashian? Hopelijk niks. Gelukkig bracht de Japanse spellenmaker Kairosoft een vermakelijk spel uit waar je baas bent van je eigen tennisclub.

Na het succes van Kim Kardashian: Hollywood was het een kwestie van tijd voordat de rest van de real lifesoap-familie hun eigen games kreeg. Ontwikkelaar Glu overtreft zichzelf met het inhoudsloze Kendall & Kylie. In een treurige weerspiegeling van het ‘glamoureuze’ leven in Los Angeles is je enige doel in het leven om ‘viral’ te gaan. Net aangekomen in Santa Monica moet je gaan werken voor je geld. Bah. Gelukkig zijn er genoeg lethargische jong-adolescente personages om je daarvan te weerhouden, want met een baan bereik je natuurlijk niks in het leven.

Al snel maak je YouTube-video’s met stijladvies en andere gratis meuk. Hiermee verdien je energiepunten om te kunnen blijven spelen, geld voor het aanschaffen van kleding en verzamel je volgers op social media. Door dit laatste kom je al snel in contact met kleine lokale real life-beroemdheden. De dialogen in Kendall & Kylie zijn tenenkrommend en bieden weinig vertrouwen in de nieuwste generatie van de mensheid. Alles draait in dit spel om aandacht, maar dat is het laatste wat je deze app moet geven.