Nieuw: nrc.nl-app

Sinds vandaag heeft NRC een handige iOS-app waarin álle artikelen van NRC te lezen zijn. Nieuws, achtergrond en duiding is in de nrc.nl-app geoptimaliseerd voor op de iPhone. Handig voor een momentje tussendoor of onderweg.

Abonnees van NRC lezen in deze nrc.nl-app onbeperkt alle artikelen van NRC. Gebruikers zonder een (digitaal) abonnement geven we een paar enkele artikelen cadeau, net als op nrc.nl.
Goed om te weten: bij elke opening toont de app de interessantste en nieuwste artikelen die je hebt gemist terwijl je even weg was. Dit is handig om snel bij te zijn met het laatste nieuws en achtergronden. Natuurlijk deel je gemakkelijk op social media via Twitter, Facebook of Whatsapp interessante artikelen met je vrienden.

Binnenkort verwacht:

  • notificaties bij belangrijk nieuws.
  • een Android-versie.

Nieuwsgierig geworden?

Vragen, opmerkingen of tips voor verbetering van deze app? Mail ons op: digitaal@nrc.nl.