Aangename toevoeging aan populaire televisieserie

Telltale Games houdt de franchise die helemaal draait om ontbindende doden springlevend en fris. De nieuwste toevoeging aan de wereld van AMC-hitserie The Walking Dead richt zich op een van de populairste hoofdpersonen: de met een katana zwaaiende Michonne.

In haar eigen game wordt haar tragische geschiedenis verder uitgediept in drie hoofdstukken. Zoals we van Telltale Games gewend zijn gaat dat aan de hand van een stripboekachtige grafische vertelvorm waarin je moet swipen en tikken om uit de handen te blijven van vleesetende zombies, bloeddorstige overlevenden van de apocalyps en rondzwiepende zeilen. Dit spel verkent ook het leven op zee, een aangename uitstap in een televisiefranchise die zich vooral richt op het overleven in landelijk Amerika. The Walking Dead: Michonne laat zien hoe belangrijk dit personage is.

De game wordt opgefleurd door een meesterlijke soundtrack. Luister maar naar de rauwe klanken van de band Dorothy die de titelsong ‘Gun In My Hand’ verzorgt. Ook dit nieuwe spel van Telltale Games bezorgt je kippenvel en dat is de grootste lof in dit genre.