Hoge hakken en huidkleurige netpanty's

Iedereen gebruikt lichaamstaal, maar weinig mensen lijken dat zo bewust te doen als Diana von Furstenberg, die een en al verleidelijkheid uitstraalt. Haar benen spelen daarbij een cruciale rol. Ze houdt ze in vorm door altijd de trap te nemen naar haar kantoor op de vijfde verdieping. Von Furstenberg laat haar benen tot hun recht komen in zo hoog mogelijke hakken („Die geven je een aantrekkelijke houding”) van Christian Louboutin „Zijn schoenen zijn zo sexy dat je zelfs wanneer je voeten pijn doen aan het eind van de nacht, je nog steeds een glimlach op je gezicht hebt.” Maar, zegt ze, zoek vooral zelf naar een merk dat goed past bij je voeten en je stijl. „En blijf dat trouw.”

Om nog meer indruk te maken raadt Von Furstenberg aan er een huidskleurige netpanty van Wolford in te dragen. „Ze laten de benen gladder lijken. En omdat ze zo licht zijn, kun je er niet alleen pumps maar ook open schoenen bij aan. Perfect voor zomerfeesten.”