Filemon staat strak

In programma’s als Try Before You Die en Spuiten en Slikken heeft Filemon Wesselink al veel extreme dingen gedaan. Na een aardige serie over de gevolgen van roem gaat hij in zijn nieuwe programma weer ouderwets stunten. De presentator staat niet echt bekend om zijn geweldige lichaam en daar wil hij iets aan veranderen. Doel: op de cover van het bekende fitnessblad Men’s Health terecht komen. Maar een opgepompt lijf heb je niet zomaar. Hij volgt een loodzwaar trainingsprogramma met een personal trainer, stopt met drinken en loopt de sportschool plat. Ook besluit hij om illegale anabole steroïden te gebruiken, want hij wil zo snel mogelijk een toplichaam, binnen een half jaar. Maar wat zijn de gevolgen van anabolen op lichaam en geest? Van de middelen krijgt Wesselink eerst veel energie, maar later zijn er negatieve veranderingen merkbaar in zijn gedrag. En zijn libido bereikt een nulpunt. Maken de spieren hem gelukkiger? Of ontstaat er juist meer onzekerheid? Vorige week trok hij ter promotie van zijn programma al zijn shirt uit in De wereld draait door, wat redelijk ongemakkelijk tv opleverde.