Volg ons nu ook op WhatsApp

Updates ontvangen op je telefoon? Meld je nu aan voor onze WhatsAppdienst.

Jij zit op WhatsApp, NRC nu ook. Twee of drie keer per dag sturen we je een bericht met het meest relevante stuk van dat moment. Van nieuws tot achtergrond, van interview tot bijzonder beeld of uitleggend filmpje.

Ook updates ontvangen? Makkelijk. Voeg 06-82988450 toe aan je contactpersonen en app NRC AAN. Je krijgt geen ontvangstbevestiging; je ontvangt binnen 24 uur het eerste bericht.

Voor 8 uur ’s ochtends en na 22 uur ’s avonds laten we je met rust en we sturen nooit meer dan drie berichten op een dag, in het weekend slechts één en niet te vroeg. Niemand ziet je nummer en alleen wij kunnen je commentaar lezen als je reageert. Dus: geen eindeloze groepsgesprekken.

Afmelden? Stuur NRC UIT.

Veelgestelde praktische vragen (en de antwoorden):

Waarom sturen jullie mij een artikel per WhatsApp en stuit ik vervolgens op de betaalmuur?

Kwaliteitsjournalistiek van NRC kost geld, daarom is de toegang tot onze website betaald. Niet-abonnees krijgen de eerste paar stukken per maand gratis, maar als je de limiet hebt bereikt, kom je op de betaalmuur. We maken helaas geen uitzondering voor stukken die we via WhatsApp of andere sociale media versturen.

Waarom stuit ik op de betaalmuur als ik een artikel open uit WhatsApp terwijl ik abonnee ben?

Abonnees hebben uiteraard toegang tot de gehele website. Als je toch op de betaalmuur komt, ben je waarschijnlijk niet ingelogd in de browser waarin het artikel vanuit WhatsApp opent. Via het menu linksboven aan de homepage en ‘Mijn NRC’ kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Als je browser deze gegevens onthoudt, hoeft het maar één keer. Heb je nog geen inloggegevens? Dan kun je via nrc.nl/welkom snel een account aanmaken. Lukt het niet? Lees dan deze handleiding (pdf).

Kan het artikel uit WhatsApp ook openen in mijn NRC-app?

Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk, daar werken we aan in een nieuwe versie van de app.