Volg ons nu ook op WhatsApp

Updates ontvangen op je telefoon? Meld je nu aan voor onze WhatsAppdienst.

Jij zit op WhatsApp, NRC nu ook. Twee of drie keer per dag sturen we je een bericht met het meest relevante stuk van dat moment. Van nieuws tot achtergrond, van interview tot bijzonder beeld of uitleggend filmpje.

Ook updates ontvangen? Makkelijk. Voeg 06-82988450 toe aan je contactpersonen en app NRC AAN. Je krijgt geen ontvangstbevestiging; je ontvangt binnen 24 uur het eerste bericht.

Voor 8 uur ’s ochtends en na 22 uur ’s avonds laten we je met rust en we sturen nooit meer dan drie berichten op een dag, in het weekend alleen bij groot nieuws. Niemand ziet je nummer en alleen wij kunnen je commentaar lezen als je reageert. Dus: geen eindeloze groepsgesprekken.

Afmelden? Stuur NRC UIT.

    • Redactie NRC