Manchester United tegen aartsrivaal Liverpool in achtste finale

Manchester United moet het in de achtste finale van de Europa League opnemen tegen aartsrivaal Liverpool. Een zware loting voor het elftal van Louis van Gaal. Manchester United plaatste zich na de uitnederlaag bij het Deense FC Midtjylland (1-2) toch nog vrij overtuigend bij de laatste zestien door donderdag op thuis de return met 5-1 te winnen. Liverpool schakelde het Duitse FC Augsburg uit. Beide Engelse clubs hebben het dit seizoen lastig in de Premier League. Liverpool speelt op 10 maart thuis, de return is op 17 maart. Ook Borussia Dortmund - Tottenham Hotspur is een mooi affiche. Beide clubs staan tweede in hun competitie. Andere wedstrijden zijn onder meer het Turkse Fenerbahçe van Robin van Persie tegen het Portugese Sporting Braga en Lazio Roma, met de Nederlanders Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Ricardo Kishna, tegen Sparta Praag. (ANP)