Op de beat van de muziek obstakels ontwijken

None

Dubstep is nog lang niet dood. In Dub Dash bestuur je een wiel of driehoekig vliegtuig dat op de beat van de muziek obstakels moet ontwijken. Aanvankelijk lijkt Dub Dash saai: het level bij het nummer ‘Massive Dance’ bestaat uit naar links en rechts uitwijken in een verticaal voorbijracend speelveld. Maar al snel transformeert de omgeving in een psychedelische versie van Snake en Flappy Bird. Doordat de bewegingen die je moet maken op de beat zijn afgestemd is het makkelijk je te laten onderdompelen in het spel. Zeker omdat de kwaliteit van de audio hoog is. Zelf muziek maken is er helaas niet bij. Het was leuk geweest om met je bewegingen zelf dubstep-hitjes te maken. Dub Dash is gratis, maar daarbij krijg je wel advertenties. Die zijn gelukkig niet overheersend en kosten 1,99 euro om te verwijderen.

    • Hans Klis