Pharrell Williams wordt mede-eigenaar van G-Star

Foto Chris Pizzello / Invision / AP

Pharrell Williams is mede-eigenaar geworden van het Nederlandse spijkerbroekenlabel G-Star Raw. De Amerikaanse ondernemer en zanger van hits als Happy en Get Lucky, heeft dat dinsdag bekendgemaakt in een tweet, maar gaf verder geen details; G-Star plaatste een korte verklaring op zijn website. G-Star en Pharrell leerden elkaar twee jaar geleden kennen. Destijds sloeg het Nederlandse bedrijf de handen ineen met G-Star en Williams (42) werken al twee jaar samen via Williams’ bedrijf Bionic Yarn, waar hij creatief directeur is. Bionic Yarn vervaardigt vezels en garen uit gerecycled plastic dat uit zee is gevist. G-Star maakte uit het materiaal denim. Eerder werkte Williams ook voor sportmerk Adidas en schoenenmerk Timberland. (ANP).