Een Viva-forum vol met coaches

Als je geen goedbetaalde directeur bent of geen werkgever hebt met een groot scholingsbudget, zit er voor jou meestal geen coaching in. Dan moet je het als simpele kantoorklerk doen met een app als coach.me. Je klikt aan op welk gebied je coaching wilt. Denk aan: gezonder leven, productiviteit, dagelijkse gewoontes, dieet, of sport. Je bepaalt je doelen en vinkt per dag af of het lukt. Een uitgebreide lijst met vragen en antwoorden van deelnemers moet je helpen die doelen te behalen. Een soort Viva-forum dus, met amateurcoaches voor werk en leven. Wie meer wil en bereid is daarvoor te betalen kan appen met een professionele coach voor 15 dollar per week, of een half uurtje bellen voor 25 of 100 dollar, afhankelijk van de coach. Als het je zelf niet lukt, en ook niet met wat googlen of advies van collega’s en vrienden, is het de vraag of het met de gratis app wél lukt. Die betaalde coach kan je wellicht wat nieuwe dingen aanleren, maar blijf je dat na afloop ook doen? Ook coach.me biedt geen garantie voor elke dag een lege inbox of een opgeruimd huis.