Willem II en Heracles scoren niet

De club uit Tilburg blijft door het gelijkspel onderin de Eredivisie hangen.

Willem II speler Erik Falkenburg (l) in duel met Heracles Almelo speler Joey Pelupessy.
Willem II speler Erik Falkenburg (l) in duel met Heracles Almelo speler Joey Pelupessy.

Willem II blijft moeizaam presteren in de eredivisie. De Tilburgse formatie kwam vrijdag tegen Heracles Almelo niet verder aan doelpuntloos gelijkspel (0-0) en blijft daardoor onderin de eredivisie hangen. Het verrassende Heracles staat vierde.

Bij Willem II maakte Bartholomew Ogbeche zijn debuut. De van SC Cambuur overgekomen Nigeriaan kon weinig uitrichten tegen de stugge defensie van Heracles. De gasten waren in de tweede helft het dichtst bij een doelpunt, toen Iliass Bel Hassani na een klein uur spelen met een schot de lat raakte. (ANP)