Een slecht getekend konijn verandert in bloederige pulp

Doodle Rabbit ziet er niet uit alsof de ontwikkeling van deze horizontale Flappy Bird-kloon veel tijd kostte. Dat kan natuurlijk opzet zijn, maar de simpele graphics en soundtrack doen anders vermoeden. Die laatste doet denken aan de muziek die je hoort in oude films over de Middeleeuwen. Dat is op zich geen probleem, maar dit deuntje van een paar seconden werkt door de continue loop ernstig op je zenuwen. Alsof het spelen van Doodle Rabbit niet al frustrerend genoeg is. In deze game moet je een slecht getekend konijn over rotsen, plassen water en vlammende konijnen laten springen terwijl het scherm snel naar rechts beweegt. Het spel is geanimeerd in de schattige Kawaii-stijl van Japanse tekenfilms, maar ziet er daardoor meer uit als een saaie interactieve kindertekening. Doodle Rabbit is echter verrassend moeilijk. Je moet in de meer dan tachtig levels (verdeeld over de vier seizoenen) sprongen goed timen, want anders verander je in een bloederig pulpje naast een scherpe rots. Dit spel had meer kunnen zijn dan de zoveelste Flappy Bird-kloon.