Voor Van Bronckhorst heeft Kazim geen toekomst meer bij Feyenoord

Bedreigingen van aanvaller kunnen volgens de coach niet door de beugel.

Colin Kazim-Richards na een gemiste kans tegen Ajax.
Colin Kazim-Richards na een gemiste kans tegen Ajax. Foto ANP/OLAF KRAAK

Als het aan Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst ligt, hoeft Colin Kazim-Richards niet meer terug te keren. De aanvaller heeft zich vorige week vrijdag dermate slecht gedragen, dat er voor hem geen toekomst meer is bij de Rotterdamse club, zo meldt het ANP. Van Bronckhorst:

“Ik denk dat de beste oplossing voor beiden is dat Colin naar een andere club gaat.”

Kazim misdroeg zich vorige week voor aanvang van een persconferentie. Hij zou onder meer een journalist van het Algemeen Dagblad hebben bedreigd met de woorden “jij gaat neer”. De journalist had eerder die week een verhaal geschreven over vermeend wangedrag van Kazim.

De clubleiding besloot daarom maandag Kazim te schorsen. De speler is tot 1 februari niet welkom op de club; Feyenoord beraadt zich nog op wat er daarna zal gebeuren. Voor Van Bronckhorst is er echter geen toekomst meer voor Kazim bij Feyenoord. Er is sinds vorige week vrijdag geen contact meer geweest tussen de twee.